Λίγα λόγια για εμάς

Αιμοδοσίες για όλους και προς όλους όσους έχουν ανάγκη, χωρίς διακρίσεις
Αιμοδοσίες "ανοιχτές" που μιλούν για αγάπη!

Εθελοντικά

Ο “Αιματοκρήτης” είναι ένας εθελοντικός σύλλογος με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Δύναμή του οι άνθρωποί του, οι εθελοντές του. Εθελοντές που μαζί με φορείς από όλο το νησί και αιμοδότες που πιστεύουν στην αξία της τακτικής προσφοράς αίματος, καταφέραμε να αλλάξουμε σε σημαντικό βαθμό νοοτροπίες και πρακτικές. Εθελοντισμός, κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και στρατηγική και επιστημονική προσέγγιση είναι οι πυξίδες μας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μικρά ή μεγάλα προγράμματα. Σκοπός, όχι απλά να συγκεντρωθούν μονάδες αίματος, αλλά να γίνουν πρότυπες παρεμβάσεις ώστε οι αιμοδότες να αποκτήσουν τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση να παραμείνουν αιμοδότες για μια ζωή!

Προσωπικά...

Κάθε αιμοδότης υποστηρίζεται από εκπαιδευμένους εθελοντές που τον ενημερώνουν για ότι χρειαστεί ενώ λαμβάνει εξατομικευμένη ειδοποίηση με sms/email για την επόμενη κοντινή του αιμοδοσία. Ενθάρρυνση και καθοδήγηση για τους αιμοδότες 1ης φοράς, όσων επιθυμούν να γίνουν πιο τακτικοί αλλά και όσων δίνουν σε σταθερή βάση. Διαδικτυακά αλλά και μέσω άμεσης επαφής (γρήγορα σημεία ενημέρωσης σε όλες τις αιμοδοσίες) διευκολύνεται όποιος επιθυμεί να επιλύσει απορίες με αποτέλεσμα λιγότερη αναμονή και καλύτερη προετοιμασία του αιμοδότη, βασικού στοιχείου ικανοποίησης και επανόδου την αιμοδοσία. Η γνώση και η όμορφη εμπειρία από την αιμοδοσία διαμορφώνει την υιοθέτηση της τακτικής αιμοδοσίας ως φυσική, συνειδητή επιλογή.

Συλλογικά...

Ο “Αιματοκρήτης” συσπειρώνει και διεκδικεί τα δικαιώματα των εθελοντών αιμοδοτών αποτελώντας ενεργό κομμάτι του αιμοδοτικού κινήματος της χώρας, καθώς είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών η οποία εκπροσωπεί τους εθελοντές αιμοδότες στο ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Διαχρονικά...

Σε επίπεδο καμπάνιας, ο “Αιματοκρήτης” έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ενημερωτικές εκδηλώσεις, 9 παγκρήτια συμπόσια με επιφανείς ομιλητές, την 21η Αμφικτιονία (πανελλήνιο συνέδριο συλλόγων αιμοδοτών) και την 8η πανελλήνια λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών ΠΟΣΕΑ, ενώ υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Μιλά για τη δωρεά οργάνων από το 1985, αποτελώντας τον πρώτο ιστορικά σύλλογο δωρητών οργάνων σώματος εν ενεργείαστην Ελλάδα.

Αποτελεσματικά...

Ο “Αιματοκρήτης” πραγματοποιεί περίπου 10 αιμοδοσίες μηνιαία, με σταθερή πλέον αιμοδοσία κάθε Σάββατο έξω από το Δημαρχείο Ηρακλείου (Λότζια) που αποτέλεσε το πρώτο σταθερό σημείο εξωτερικών αιμοληψιών στην πόλη από το 2013. Αυτό λειτούργησε εξαιρετικά στην περίοδο της πανδημίας, όπου καταφέραμε να αυξήσουμε κατά 200% την προσέλευση σε αιμοδότες σε σύγκριση με μειώσεις σε άλλες πόλεις που άγγιξαν κατά περιόδους το 40%. Παράλληλα, αναδειχθήκαμε το πρώτο σε δραστηριότητα κέντρο εγγραφής δωρητών μυελού οστών στην χώρα ως συνεργαζόμενος φορέας με το Όραμα Ελπίδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. αλλάζοντας τον τρόπο των δειγματοληψιών από σίελο σε αίμα, ώστε να μην διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των δωρητών.

Συμπεριληπτικά...

Εθελοντικές αιμοδοσίες με έμφαση στους νέους, εθελοντικές αιμοδοσίες παντού!
Αιμοδοσίες πραγματοποιούνται τα τελευταία δέκα χρόνια σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Κρήτης,  σε σχολεία, για μαθητές >17. Επίσης στην ενδοχώρα, σε τουλάχιστον ένα σταθερό σημείο σε όλους σχεδόν τους Δήμους του Νομού Ηρακλείου και σε περιοχές των νομών Λασιθίου και Ρεθύμνου, όπως η Νεάπολη, ο Άγιος Νικόλαος και τα Ανώγεια. Γενικότερα, δίδεται έμφαση στην πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε απομακρυσμένα κρητικά χωριά, για να έχουν το δυνατό περισσότεροι πολίτες τη δυνατότητα να αιμοδοτούν κοντά στον τόπο διαμονής τους.

Με ευγνωμοσύνη....

Είμαστε περήφανοι για τις μεγάλες διακρίσεις αλλά και για τις μικρές καθημερινές νίκες. Ο Αιματοκρήτης βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΑΕ κα Σακελαροπούλου στα πλαίσια επιλογής από την Ελλανόδικο Επιτροπή του Διαγωνισμού Νησίδες Ποιότητας που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία το 2021, ενώ έχει λάβει επαίνους από τα τοπικά νοσοκομεία, το υφυπουργείου Αθλητισμού και το Δήμο Ηρακλείου.

Χαιρόμαστε, ακόμη περισσότερο, την καθημερινή επιβράβευση από ανθρώπους και φορείς που μοιραζόμαστε μαζί αυτό το ταξίδι ζωής. 

Συνεχίζουμε #μαζί!

Κάθε συνεισφορά στον αγώνα για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι πολύτιμη!
Και φυσικά κάθε βοήθεια σε επίπεδο προσφοράς εθελοντικού χρόνου, συνεργασίας και οργάνωσης αιμοδοσιών ή υλικής υποστήριξης της προσπάθειάς μας είναι ευπρόσδεκτη, ώστε να καταφέρουμε από κοινού να υλοποιηθούν προγράμματα ενημερώσεων και αιμοδοσιών σε όσο γίνεται περισσότερες περιοχές του νησιού!

Ιστορική Αναδρομή

O “Αιματοκρήτης” αναδιαμορφώνει το πρόγραμμα αιμοδοσιών, Καθώς ομαλοποιούνται βαθμιαία τα αποθέματα αίματος με την υποχώρηση της πανδημίας -Οι εβδομαδιαίες αιμοδοσίες στην Λότζια έχουν σταθεροποιηθεί και έχουν μεγάλη αποδοχή από Ηρακλειώτες αιμοδότες και επισκέπτες της πόλης μας
-Ολοκληρώνεται η συμμετοχή του Αιματοκρήτη στον αιμοδοτικό σταθμό της πλατείας Ελευθερίας : Διοργανώθηκαν 112 αιμοδοσίες στις οποίες συγκεντρώθηκαν 1565 μονάδες αίματος
-Πολλές αιμοδοσίες είχαν εορταστικό χαρακτήρα καθώς συνδυάστηκαν με δράσεις στις παγκόσμιες ημέρες δωρεάς οργάνων και της δωρεάς ομφαλικού αίματος.
-Ξεκινούν σταδιακά ξανά ενημερώσεις και αιμοδοσίες σε σχολεία και πανεπιστήμια και για πρώτη φορά στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου
-Πραγματοποιείται με επιτυχία το 9ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά οργάνων
-Οι μονάδες που συγκεντρώθηκαν το 2022 πλησίασαν τις 4.000 μονάδες.

Μια χρονιά που σηματοδοτήθηκε από μια μεγάλη πρόκληση: την πανδημία Covid-19 αλλά και μια σπουδαία τιμητική διάκριση για το σύλλογο: από την ΑΕ Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελαροπούλου στα πλαίσια του Διαγωνισμού “Νησίδών Ποιότητας 2021” που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία.

Διαχείριση της πανδημίας COVID-19
-Οι εθελοντές εκπαιδεύτηκαν άμεσα και πιστοποιήθηκαν από το πανεπιστήμιο Κρήτης στην εφαρμογή πρωτοκόλλων COVID-19 που διαμορφώσαμε ανάλογα με τις ανάγκες τις αιμοδοσίας. Δημιουργήθηκε πλάνο διαχείρισης της κρίσης από την επιστημονική ομάδα του συλλόγου και επικοινωνιακό πλάνο ενημέρωσης αιμοδοτών και συνεργαζόμενων κέντρων.
-Υποστηρίξαμε τους σταθμούς που στήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους και ενισχύσαμε τις εξορμήσεις στην ενδοχώρα.
-Νέο υλικό με έμφαση στην διαδικτυακή επικοινωνία με τους αιμοδότες (infographics, ανανέωση ιστοσελίδας, social media, τηλε-ενημερώσεις κτλ.) χρησιμοποιήθηκαν για να διαχειριστούμε την κρίση που προκάλεσε η COVID-19 στο χώρο της αιμοδοσίας και να μπορέσουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα τους αιμοδότες σε κάθε φάση των επιδημικών κυμάτων και του εμβολιασμού.
-Ακόμη, συμμετείχαμε σε ερευνητικό πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας το ποσοστό των ασυμπτωματικών φορέων COVID-19,ώστε να διερευνηθεί η ασφάλεια των αιμοδοτών.
-Στις δειγματοληψίες μυελού οστών σε συννενόηση με το Όραμα Ελπίδας αλλάξαμε τον τρόπο αιμοληψιών μέσω αίματος για την ασφάλεια δωρητών και εθελοντών
-Δημιουργήθηκαν εξωτερικά σημεία ενημέρωσης εγκύων παράλληλα με τις αιμοδοσίες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
-Καταφέραμε να αυξήσουμε την προσέλευση των αιμοδοτών κατά 200% ,προσφέροντας 2.600 μονάδες αίματος το 2020, με στοχευμένη καμπάνια για να αντιμετωπιστεί ο αρχικός δισταγμός των αιμοδοτών να προσέλθουν.
-Ο Νομός Ηρακλείου παρέμεινε αυτάρκης σε αίμα σε όλη την διάρκεια της πανδημίας και τροφοδότησε και εκτός Κρήτης νοσοκομεία, ενώ οι μειώσεις σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας άγγιξαν και το 50%.
-Παράλληλα, αναδειχθήκαμε το πρώτο σε δραστηριότητα κέντρο εγγραφής δωρητών μυελού οστών στην χώρα ως συνεργαζόμενος φορέας με το Όραμα Ελπίδας

-Επίσημα πλαίσια συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και διεύρυνση του αιμοδοτικού προγράμματος #αιμοδοτούμε μαζί αναπτύσσονται σε ολοένα και περισσότερους Δήμους της Κρήτης με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.

-Αναπτύσσεται συνεργασία επίσης με την ΔΗΤΟΒ και τα ζευγάρια που περιμένουν παιδί μπορούν να παραλάβουν ασκό σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη.

Οι προσφερόμενες μονάδες έχουν ξεπεράσει τις 15.000 ενώ σε μια χρονιά ξεπεράσαμε τις 2.200 φιάλες αίματος!

Σε μια δεκαετία που όλα αλλάζουν και σε μια χρονιά που δοκίμασε τις αντοχές του υγειονομικού συστήματος ένα πράγμα παραμένει αναλλοίωτο στην εθελοντική προσπάθειά μας: η ανάγκη να “δώσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, για να ζήσουν οι άνθρωποι”

  • Η νέα μας ιστοσελίδα προσφέρει έγκυρη ενημέρωση γύρω από θεσμούς της προσφοράς.

-Η καμπάνια για τη δωρεά οργάνων εντατικοποιείται σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

-Περισσότεροι από 7.500 εθελοντές αιμοδότες έχουν προσέλθει στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο “Αιματοκρήτης”.

-Ο “Αιματοκρήτης” βραβεύεται από τον Δήμο Ηρακλείου για την προσφορά του.

Το 2018, μέσα σε μόλις δέκα χρόνια αιμοδοσιών, 12.200 μονάδες αίματος έχουν δοθεί στα δύο νοσοκομεία του Νομού Ηρακλείου. Μια νέα καμπάνια για τη δωρεά μυελού οστών και τη δωρεά οργάνων ξεκινούν δυναμικά.

Διανύοντας την γεμάτη προκλήσεις ψηφιακή εποχή, με έντονη παρουσία στα social media, καλώντας πια τη νέα γένια εθελοντών αιμοδοτών. Οι εποχές αλλάζουν, τα μέσα διαφοροποιούνται, οι στόχοι μας αναπροσαρμόζονται…
Νέα Πρόεδρος στον Αιματοκρήτη, η γιατρός κα Γεργιανάκη Ειρήνη.

2013 Χρονιά γεμάτα αιμοδοσίες- κόντρα στους καιρούς, στην Ελλάδα της κρίσης…στην Ελλάδα που ακόμη και ο εθελοντισμός στα χείλη όσων τον καπηλεύονται κινδυνεύει…ο “Αιματοκρήτης” με την ουσιαστική στήριξη από τους αιμοδότες και τους εθελοντές του, ξεπερνά ξανά τον εαυτό του: μέσα στο 2013 οι μονάδες που συγκεντρώνονται ξεπερνούν τις 2.000!

Με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, τη συνδρομή της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού και πολλών εθελοντικών σωματείων, ξεκινά πρόγραμμα αιμοδοσιών στην πόλη του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα «κάθε σταγόνα σταγόνα ζωής» αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο με ραγδαία αύξηση των προσφερόμενων μονάδων αίματος, προσφέροντας κάθε χρονιά διπλάσιες μονάδες αίματος στα νοσοκομεία της πόλης με το 2012, να σημειώνει «νέο ρεκόρ ανθρωπιάς» τις 1874 μονάδες αίματος!

Το 2011 ένα σημαντικό χορηγικό πρόγραμμα από το Επιτραπέζιο Νερό ΛΥΤΤΟΣ της Coca cola 3E με τίτλο «Κάθε σταγόνα σταγόνα ζωής», επιτρέπει την ταχύτερη ανάπτυξη του προγράμματος αιμοδοσιών και ενημερώσεων και την υλοποίηση μιας μεγάλης επικοινωνιακής καμπάνιας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, συνολικά για το 2011, ενημερώθηκαν 26.000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών 1.600 μαθητές, ενώ συγκεντρώθηκαν 1028 μονάδες αίματος.

Επίσης, το καλοκαίρι του 2011, ο Αιματοκρήτης προχωρά σε εσωτερικές οργανωτικές αλλαγές, εκδίδει εσωτερικό κανονισμό και ξεκινά την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους εθελοντές του, ενώ προς το τέλος της χρονιάς ο σύλλογος συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για οικογένειες με παιδιά ή ηλικιωμένα άτομα που βρίσκονται σε δυσάρεστη οικονομική κατάσταση, συσσίτια και ιδρύματα.

Ξεκινούν αιμοδοσίες και ενημερώσεις στο ΤΕΙ Ηρακλείου σε συνεργασία με τους σπουδαστικούς συλλόγους.

Το 2010 διοργανώνει στα πλαίσια του 5ου Παγκρήτιου Συμποσίου ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη δωρεά ομφάλιου αίματος, καθώς και σεμινάριο κατάρτισης μαιών, σχετικά με τη λήψη ομφάλιου αίματος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαιών Κρήτης.

Το καλοκαίρι του 2010, ο Δήμος Κόφινα παραχωρεί κτίριο για τη στέγαση του Αιματοκρήτη στην περιοχή Λουρών. Το «σπίτι του αιμοδότη» στεγάζει το παράρτημα Μεσσαράς του Αιματοκρήτη. Παράλληλα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μεσσαράς «Αστερίωνας» τιμά τον Αιματοκρήτη, με την τύπωση στις φανέλες των μικρών ποδοσφαιριστών του λογότυπου του Αιματοκρήτη και το σύνθημα «Δώσε αίμα- Αγωνίσου για τη ζωή».

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σπύρου Γιώργος, εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Το 2009 με τροποποίηση του καταστατικού του, αλλάζει η επωνυμία του σωματείου σε Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης,” Γίνεται μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και ως εκ τούτου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (FIODS).

Η ιατρός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αιματοκρήτη κα Ειρήνη Γεργιανάκη, προεδρεύει στην «Επιτροπή για τη Δωρεά Ιστών και Οργάνων» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Από το τέλος του 2009, ο σύλλογος αναπτύσσει συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και αναλαμβάνει την ενημέρωση ζευγαριών από την Κρήτη για τη Δωρεά Ομφάλιου Αίματος («βλαστοκυττάρων»), ζητήματος με ιδιαίτερη κοινωνική σημασία.

Aναλαμβάνει τη διοργάνωση για όλη την Ελλάδα της 6ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Από το τέλος του 2008, σχεδιάζει και αναπτύσσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών στο Νομό Ηρακλείου, με τη βοήθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, το οποίο περιλαμβάνει καμπάνια ενημέρωσης κοινού και μαθητών και διοργάνωση τακτικών αιμοληψιών σε Δήμους του Νομού Ηρακλείου

Aναλαμβάνει τη διοργάνωση της 21ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο εκπροσώπων των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών) που πραγματοποιεί με εξαιρετική επιτυχία στο Ηράκλειο.

To 2005 ο σύλλογος ανανεώνει το δυναμικό των στελεχών του με νέους εθελοντές και επιστήμονες, που λειτουργούν καθοριστικά στην διεύρυνση των στόχων του στα θέματα της Eθελοντικής Aιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των Οστών και τον εκσυγχρονισμό, γενικότερα, μεθόδων και πρακτικών για την διάδοση των θεσμών αυτών.

Πρόεδρος του συλλόγου και εμπνευστής του αιμοδοτικού προγράμματος αναλαμβάνει ο κ. Σπύρου Γιώργος

Εντείνει τη συνεργασία με φορείς της τοπικής κοινωνίας, συλλόγους πασχόντων και εθελοντών στην Κρήτη, προωθεί την επικοινωνία μεταξύ τους και με τις υπηρεσίες αιμοδοσίας, αποτελώντας έναν από τους διοργανωτές των ετήσιων Παγκρήτιων Συμποσίων για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων.

Παράλληλα, το Διοικητικό του Συμβούλιο αναπτύσσει επικοινωνία με συλλόγους από όλη την Ελλάδα και παρακολουθεί τα συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από την αιμοδοσία και τη δωρεά οργάνων.

Ιδρύεται o σύλλογος με την επωνυμία «Παγκρήτιος Σύνδεσμος Δωρητών Σώματος» και κύριο στόχο τη διάδοση της ιδέας της Δωρεάς Οργάνων. Πλέον αποτελεί τον παλαιότερο εν ενεργεία σύλλογο στην Ελλάδα που ασχολείται με το ευαίσθητο αυτό ζήτημα.

Έχει διαβιβάσει περισσότερες από 3.000 αιτήσεις δωρητών οργάνων στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκδηλώσεις και ενέργειες ευαισθητοποίησης για τη Δωρεά Οργάνων, αναπτύσσοντας ακόμη και δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης για τις οικογένειες των δοτών οργάνων.

Επι σειρά ετών προεδρεύει στο σύλλογο ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Χρηστάκης.

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ειρήνη Γεργιανάκη

Ιατρός Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής MD MPH PhD

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Σπύρου

Φυσικός Data base developer

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανδρέας Ψαράκης

Ιδ. Υπάλληλος

ΤΑΜΙΑΣ

Λίτσα Μέμμου

Νοσηλεύτρια

ΜΕΛΟΣ

Δημοσθένης Ανδρουλάκης

Ιδ. Υπάλληλος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιώργος Πατελάκης

Ιδ. Υπάλληλος

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μολουδάκη Μαρία

Νοσηλεύτρια

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αλεξάνδρα Ψωρογιάννη

Φοιτήτρια ΕΛΜΕΠΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εβίνα Γεργιανάκη

Δικηγόρος

Δομή και εσωτερική οργάνωση

Υποστηρικτές

Ίδρυμα Μποδοσάκη-Σημεία Στήριξης

Έντεχνο Έπιπλο Καρπαθιωτάκης

Μαργαρίτης Μιχαήλ, Καναδάς

NOVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

Επιτραπέζιο Νερό Λυττός

ΑΝΕΚ/Superfast Ferries

ΣΥΦΑΚ

Δήμος Ηρακλείου

Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυλίσου

Peugeot Τηλέμαχος

Φούρνος Ριτσατάκη

Φούρνος "Το χωριανάκι"

Fresh Snack

Κρητικός Φούρνος

Costis

Amita Coca Cola 3E

Μπισκότα Παπαδοπούλου

Υπηρεσίες μάλαξης & Εναλλακτικές Θεραπείες Relax4Life Ηράκλειο Κρήτης

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη