Ως Υποστηρικτής-Χορηγός

Σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας για την δράση του «Αιματοκρήτη» και κυρίως, το όραμα μας.

 

Καθώς διανύουμε μια περίοδο που η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας και ειδικά των υπηρεσιών αιμοδοσιών είναι πιο κρίσιμη από ποτέ, προσπαθούμε ως εθελοντές, με όλες μας τις δυνάμεις, να κρατήσουμε την λειτουργικότητα του συλλόγου μέσα από την ευγενική συνδρομή ιδιωτικών εταιρειών, ιδρυμάτων και υποστηρικτών. Έχουμε εμπειρία διαχείρισης μακροχρόνιων προγραμμάτων εταιρικής ευθύνης. Μας συγκινεί πάντα ακόμη και η μικρότερη οικονομική ενίσχυση από ανθρώπους που τους αγγίζει η προσπάθεια μας.

 

Κάθε συνδρομή είναι πολύτιμη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη σε αίμα: παιδιά με μεσογειακή αναιμία ή λευχαιμία, καρκινοπαθείς, τροχαία και άλλα επείγοντα περιστατικά, τοκετούς και χειρουργικές επεμβάσεις. Καθώς το νησί μας διαθέτει μεγάλα νοσοκομεία που καλύπτουν ανάγκες τοπικές αλλά και γειτονικών νησιών και λόγω τουρισμού διπλασιάζει σχεδόν τον πληθυσμό του τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες. Νιώθουμε καθήκον και χρέος να μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο και καμμιά οικογένεια να υποφέρει αναζητώντας αίμα, αναζητώντας ελπίδα.

 

Καταφέρνουμε με πολύ προσεκτική διαχείριση να υλοποιούμε μακροχρόνια και μικρότερες εμβέλειας προγράμματα και καμπάνιες,  καθώς το πάθος της εθελοντικής μας προσφοράς ξεπερνά τις δυσκολίες και το αίσθημα της μοναξιάς, που αντικειμενικά νιώθουν όλοι οι επίσημοι συλλογοι αιμοδοτών, από τη μη θεσμοθετημένη στήριξη μας από την πολιτεία ή την τοπική αυτοδιοίκηση.  Ενδεικτικά, οι ανάγκες του «Αιματοκρήτη» αφορούν έξοδα εκτυπώσεων (λ.χ ενημερωτικών φυλλαδίων), αγορά εξοπλισμού/αναλώσιμων,  έξοδα μετακινήσεων για τις αιμοδοσίες και τις δράσεις, λειτουργικά έξοδα, (sms-email-τηλέφωνα ειδοποίησης αιμοδοτών), οργάνωση ενημερωτικών περιπτέρων και εκδηλώσεων, έξοδα ψηφιακής επικοινωνίας, δημιουργίας σποτ κ.τ.λ

 

Εάν σας ενδιαφέρει να στηρίξετε  τον «Αιματοκρήτη», παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια περαιτέρω πληροφορία. Κάθε βοήθεια στην προσπάθεια μας σημαίνει έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη!

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη