Πενθήμερο αιμοδοσιών Αιματοκρήτη στη μνήμη θυμάτων των Τεμπών

Αφιερωμένες στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών οι εθελοντικές αιμοδοσίες και οι ενημερώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με πλήθος τοπικών φορέων, δήμων,  πολιτιστικών συλλόγων, σχολείων, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και ενοριών και τις κινητές μονάδες Βενιζελείου&ΠαγΝΗ.

Οι παρακάτω περιοχές συμμετείχαν στο πενθήμερο αιμοδοσίας και ενημέρωσης.

  • Τετάρτη 28/2/2024 Εθελοντική Αιμοδοσία Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι 16:30
  • Πέμπτη 29/02/2024 Εθελοντική Αιμοδοσία στο 48ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Αγία Αικατερίνη
  • Παρασκευή 01/03/2024 Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημοτικό Σχολείο Γουρνών
  • Σάββατο 02/03/2024 Εθελοντική Αιμοδοσία Ηρακλείου στη Λότζια
  • Την Κυριακή 03/03/2024 πραγματοποιήθηκε υβριδική ημερίδα (δια ζώσης και διαδικτυακά) στα Ανώγεια, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου 11 με τίτλο “Η εθελοντική αιμοδοσία σε ένα κόσμο που αλλάζει” όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες της ψηφιακής ενημέρωσης αιμοδοτών και οαπολογισμός των αιμοΔΟΤΙΚΩΝ webinar που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο πλαίσιο του προγράμματος Σημεία Στήριξης, με δωρεά  από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ. Το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αποτελεί μια σύμπραξη 10 Κοινωφελών Ιδρυμάτων με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Επίσης το μήνα Μάρτιο έγινε μαθητική αιμοδοσία και ενημερώσεις από τους εθελοντές του Αιματοκρήτη στο Λύκειο Μαλίων με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό στα social media

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη