Ως Συνεργάτης φορέας

Αν επιθυμείτε και εσείς να συμβάλλετε στη διάδοση της ιδέας της αιμοδοσίας, της δωρεάς μυελού οστών ή της δωρεάς οργάνων θα είναι μεγάλη χαρά να επικοινωνήσουμε για να συζητήσουμε πως μπορούμε να δράσουμε από κοινού. Από πλευράς μας παραμένουμε στη διάθεσή φορέων από την Κρήτη, για να πραγματοποιήσουμε ενημερωτικές δράσεις σε κάθε εκπαιδευτικό ή εργασιακό χώρο ή τον τόπο διαμονή τους και να διερευνήσουμε την πιθανότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα σταθερών αιμοδοσιών. Περισσότερες πρακτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε πως είναι πρωταρχικό μας μέλημα  να ενεργοποιηθούν όσοι το δυνατό περισσότεροι φορείς και περιοχές προς την κατεύθυνση της απόκτησης γνώσεων και εμπειρίας στη διοργάνωση αιμοδοσιών με ένα τρόπο που θα απομακρύνεται από παλαιότερες τακτικές και αντιλήψεις και θα ταιριάζει στη σύγχρονη, ανθρωπιστική αντίληψη της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και πάνω από όλα, προς όσους όσους έχουν ανάγκη από τη δική μας βοήθεια για να μεταγγιστούν και να ζήσουν.

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη