Υβριδική Ημερίδα για την Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 3/3/24 στα Ανώγεια

Έχοντας ζήσει την πανδημία και τη τεράστια εισροή νέων αιμοδοτών με αφορμή τα γεγονότα των Τεμπών, η ανάγκη για αλλαγή στους τρόπους ενημέρωσης των αιμοδοτών άλλαξε ανεπιστρεπτί.

? Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 σε ένα “αιμοΔΟΤΙΚΟ debate” θα αναλύσουμε το ερώτημα: οι παραδοσιακοί ή οι ψηφιακοί τρόποι επικοινωνίας με τους αιμοδότες είναι οι πιο αποτελεσματικοί;

‼️ Θα παρουσιάσουμε ακόμη τα αποτελέσματα από την πιλοτική φάση των 25 διαδυκτιακών αιμοΔΟΤΙΚΩΝ webinars και άλλων στατιστικών αποτελεσμάτων και ευρημάτων από τη διεθνή και εθνική βιβλιογραφία και την εμπειρία μας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εθελοντές αιμοδότες, φορείς, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς, συλλόγους και υπηρεσίες που ασχολούνται με την εθελοντική αιμοδοσία και όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί ή να καταθέσει τις απόψεις του γύρω από το θέμα.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

Δια ζώσης. H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Ανώγεια (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ανωγείων) και ώρες 11:00-12:30μμ

Υπάρχει επίσης δυνατότητα on Line παρακολούθησης.

O σύνδεσμος για την διαδυκτιακή συμμετοχή είναι

https://meet.google.com/npn-omvz-ttt

?Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για καλύτερο προγραμματισμό και αν επιθυμείτε πιστοποιητικό συμμετοχής παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο aimatocritis@hotmail.com με το ονοματεπώνυμο/φορέα που τυχόν εκπροσωπείτε.

♥Την ημερίδα στηρίζει ο Δήμος, η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων. Η συνολική δράση των Online Συναντήσεων και της τελικής ημερίδας διάχυσης των αποτελεσμάτων υλοποιείται από τον Αιματοκρήτη με δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ.

Το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αποτελεί μια σύμπραξη 10 Κοινωφελών Ιδρυμάτων με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Πληροφορίες 2810 239773 6978-247010

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό στα social media

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη