Η δωρεά ομφαλικού σε 4 βήματα

Αν ζεις στην Κρήτη και περιμένεις μωράκι  ακολούθησε τα 4 βήματα:

 

  1. Μάθε για τη δωρεά ομφαλικού αίματος

Επικοινώνησε με τον Αιματοκρήτη ή ακόμη καλύτερα έλα σε μια αιμοδοσία μας  για να ενημερωθείς. Φυσικά, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τη ΔΗΤΟΒ ή άλλους συνεργαζόμενους φορείς και ανθρώπους όπως μπορεί να είναι ο γυναικολόγος ή η μαία σου.

  1. Παραλαμβάνεις την ειδική τσάντα αφού έχεις κάνει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση.
  2. Μετά τον τοκετό επιστρέφεις την τσάντα στην ΔΗΤΟΒ ιδανικά μέσα σε ένα 24ωρο.

Οι εθελοντές του Αιματοκρήτη θα είναι δίπλα σου στηρίζοντας την όμορφη αυτή απόφαση και διαδικασία!

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη