ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΑΦΑΙΡΕΣΗ

Τα αιμοπετάλια είναι κύτταρα που “ζουν” λίγο. Γιαυτό είναι σημαντικό να αυξηθούν οι τακτικοί δότες αιμοπεταλίων που πραγματικά σώζουν ζωές αντί να γίνονται δραματικές εκκλήσεις για αιμοπετάλια κάθε φορά που χρειάζονται!

Ο “Αιματοκρήτης” ενημερώνει τους αιμοδότες για τη διαδικασία αυτή, η οποία γίνεται μόνο στο νοσοκομείο για τους έχοντες τις προϋποθέσεις αιμοπεταλιοδότες.

Αν ήδη είσαι εθελοντής αιμοδότης, ξέρεις πόσο όμορφο είναι να βοηθάς για να σώζονται ζωές.

Καθημερινά, υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται άμεση μετάγγιση αιμοπεταλίων. Ανάμεσα τους, πολλά παιδιά με αιματολογικά νοσήματα. Γίνε και συ δωρητής αιμοπεταλίων. Μπορείς να βοηθήσεις ένα μικρό παιδί να χαμογελάσει ξανά!

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό στα social media

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη