Αιμοδοτικά webinar Ιανουαρίου

Την Παρασκευή 12/1/2024 και την Κυριακή 13/01/2024 στις 8μμ θα γίνει διαδυκτιακή ενημέρωση διάρκειας μιας ώρας για τους αιμοδότες του Αιματοκρήτη με έμφαση σε όσους θα αιμοδοτήσουν στο Σοκαρά και γενικότερα στην περιοχή του Δ. Γόρτυνας

Για την τρέχουσα εβδομάδα οι ημερομηνίες του 15ου και 16ου αιμοΔΟΤΙΚΟΥ webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/1/24 και την Κυριακή 21/1/24 ενώ το 18ο και 19ο αιμοΔΟΤΙΚΟ webinar θα γίνει την Πέμπτη 25/1/24 και την Κυριακή 28/1/24 και ώρα 20:00μμ, με έμφαση στους εθελοντές αιμοδότες Ηρακλείου.

Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το αίτημα συμμετοχής στο στο email aimatocritis@hotmail.com με την ημερομηνία που επιλέγετε να παρακολουθήσετε και εμείς θα σας στείλουμε σχετικές οδηγίες!

Η συμμετοχή δεν έχει κάποιο κόστος.

Παράκληση να συνδεθείτε ακριβώς στην ώρα έναρξης και να συμπληρώσετε αμέσως μετά την ανώνυμη φόρμα αξιολόγισης της παρουσίασης!

*Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:

https://meet.google.com/noc-hkvf-ysm

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό στα social media

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη