Εθελοντικές Αιμοδοσίες&Αιμοδοτικά webinars Απριλίου 2024

Ετοιμαζόμαστε για τις αιμοδοσίες πριν το Πάσχα και σας ευχαριστούμε που μοιραζόμαστε μαζί αυτό το ταξίδι αγάπης!

Η συμμετοχή όλων μας στις αιμοδοσίες μέχρι τις γιορτές είναι πολύτιμη για να να συμβάλλουμε στην κάλυψη των αναγκών που αναμένεται να υπάρξουν γύρω στις γιορτές.

Αιματοκρήτης & τοπικοί συνεργάτες σας προσκαλούμε να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή σε όσους χρειάζονται μετάγγιση.

Κάθε Σάββατα συμπ. Μεγ. Σαββάτου 9:30-14:00 Λότζια (Ηράκλειο)

Κυριακή 21/4/24 Αγία Βαρβάρα 10:00-13:30 στο ΚΕΠ.

Τετάρτη 24/4/24 στην Ελιά στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου, 16:30-20:00.

Κυριακή 28/4/24 Επισκοπή 10:00-13:30 στον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Επίσης στα Ανώγεια θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 15:00-20:00 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΑ WEBINARS ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΝ LINE ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ 20:00-21:00 ενώ 21:00-22:00 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ.

Δηλώστε συμμετοχή στο aimatocritis@hotmai.com ή 2810 2397 773 6978247010

25/4/24 LINK ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20:00-21:00 ΕΔΩ

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους και τους φορείς που με τις δωρεές τους κάνουν εφικτό το να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!

Μαρια ΚαρπαθιωτακηResidence by Karpathiotakis

Eva Apatsidou MaragakisMichael MargaritisCretans’ Association of Toronto “Knossos”

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους και τους φορείς που εκπαιδεύονται και συμμετέχουν ως διοργανωτές με σοβαρότητα και ευθύνη, Κοινωνική Υπηρεσία Ανωγείων, Δήμος Ανωγείων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής, Πολιτιστικό Σύλλογος Ελιάς, τοπική Κοινότητα Ελιάς, Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, Βοήθεια στο Σπίτι Δ. Αρχανών Αστερουσίων, Σύλλογος Φίλιος Ζευς, Δήμος Ηρακλείου και φυσικά κινητές μονάδας Παγνη&Βενιζελείου.

και πάνω από όλα στους ανθρώπους του Αιματοκρήτη Spyrou GeorgeEvina GergianakiMaria Skoula-GergianakiLitsa MemouAntreas PsarakisΔημοσθένης Ανδρουλάκης &όλους τους εθελοντές που #μαζί προσπαθούμε για το κοινό καλό.♥

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μοιραστείτε το άρθρο αυτό στα social media

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Συνδεόμαστε με τη ζωή!

Αν έχετε δώσει αίμα σε μια από τις αιμοδοσίες του Αιματοκρήτη, ένα μικρό #δώρο από εμάς για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα σας καλέσουμε να συνδεθείτε μαζί μας για ένα αιμο-ΔΟΤΙΚΟ webinar όπου μπορείτε να λύσετε απορίες, να ενημερωθείτε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιδέες για την αιμοδοσία! Αφορά τόσο νέους όσο και παλιούς αιμοδότες καθώς και συνεργάτες φορείς του #αιμοδοτούμε μαζί!

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη